WhatsApp Son Görülme Nasıl Sabitlenir?


WhatsApp’da son görülmenizi gizlemek yeri geldiğince gerçekten faydalı olabiliyor. Fakat “Gizlilik” ‘den son görülmenizi gizleyince sizde diğer kişilerin son görülmesini göremiyorsunuz. Bugün ise son görülmemizi nasıl belirli zamana sabitleriz onu göstereceğiz.

Örneğin son görülmenizi 25.10.2017 08.10‘da kapattıysanız aradan aylar yıllar geçse de karşıdaki kişi sizin son görülmenizi 25.10.2017 08.10 olarak görecek.

 

Öncelikle bize gereken program GBWhatsApp yada bir diğer adıyla WhatsApp Plus. Uygulamamızı buraya tıklayarak kolaylıkla edinebilirsiniz.

  1. İlk olarak uygulamayı kurup giriş yaptıktan sonra sağ üstte dikey şekilde bulunan üç noktaya basın.
  2. Ardından tekrar sağ üstten “Gizlilik” yazısına basın.
  3. Daha sonra “Hide Online Status” yazısına basın.

Her şey bu kadar. 🙂

Hide Online Status’a ne zaman bastıysanız son görülmeniz o olarak sabitlenir. Aradan aylar yıllar geçse de yada 7/24 aralıksız çevrimiçi olsanız bile Hide Online Status yazısına bastığınız zaman gözükür.

Son görülmeniz sabitlense de mesajı okuduğunuz an yine görüldü olur, halk arasındaki adıyla mavi tık olur. Elbette bunun da çözümü var aynı yolları izleyerek üç nokta / Gizlilik / Bluse Ticks / Hide For Contacts adımları ile kolayca işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle mesajlara görüldü yapsanız bile karşı tarafa görüldü olarak değil “İletildi” olarak gözükecektir.

 

****ESKİ HALİNE DÖNDÜRMEK İÇİN**** 

Her şeyi eski haline döndürmek isterseniz uyguladığınız adımları tekrar uygulayabilirsiniz. Böylelikle son görülmeniz herkes tarafından görülecek ve mesajlar görüldü olarak iletilmeye başlayacaktır.

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir