İnstagram Hesabı Nasıl Dondurulur?


İnstagram kimine göre zevkli vakit geçirmeye olanak sağlayan bir araç iken kimilerine göre tamamen bir vakit kaybı. Vakit kaybı olduğunu düşünenler için İnstagram hesaplarını nasıl donduracaklarını anlattık.

 

Geçici olarak mı dondurmak istiyorsunuz?

Kısa sürelik İnstagram kullanımınıza ara vermeniz mi gerekiyor? Tekrar kullanıma döneceğiniz için geçici olarak dondurmak en mantıklısı gibi gözüküyor.

Geçici olarak İnstagram hesabınızı donduracağınız adrese buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  1. Eğer donduracağınız hesabınızın oturumu açık değilse önce İnstagram’da oturum açın ve ardından yukarıdaki linke tıklayın.
  2. Ardından “Gitmeden önce bize lütfen nedenini söyle” yazısının yanındaki seçim kutusundan (yazılımcılar arasında selectbox 🙂 ) hesabınızı kapatma nedeninizi seçin.
  3.    Daha sonra altında bulunan kutucuğa şifrenizi yazmanız gerekiyor. Şifrenizi yazdıktan sonra alt kısımdaki “Hesabımı Geçiçi Olarak Kapat” butonuna tıklıyoruz. Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra hesabımız geçici olarak kapatılmış olacak ve istediğiniz zaman tekrar açabileceksiniz.

 

Kalıcı olarak mı dondurmak istiyorsunuz?

Bir daha hesabınızı açmamak üzere kapatacaksanız bu kısımdaki adımları takip etmeniz gerekiyor. Fakat burada şunu unutmamak lazım; buradaki adımları izleyerek hesabınızı dondurursanız bir daha geri açamazsınız! Yapacağımız işlem geçici olarak dondurmayla tamamen aynı fakat donduracağımız sayfalar farklı 🙂

Kalıcı olarak İnstagram hesabınızı donduracağınız adrese buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  1. Hesabınızda oturumunuz açık değilse, oturum açıp yukarıdaki adrese gitmeniz gerekli.
  2. Daha sonra “Gitmeden Önce Lütfen Bize Nedenini Söyle” yazısının yanındaki seçenek penceresinden hesabınızı kapatma nedeninizi seçin.
  3. Açılan alt kısımdaki kutucuğa şifrenizi girdikten sonra, “Hesabımı Kalıcı Olarak Kapat” butonuna tıklamanız ardından hesabınızı başarıyla kapatıyorsunuz.

 

 

UNUTMAYIN! : Kalıcı olarak dondurulan hesaplar bir daha geri açılamaz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir