Hedef Kişiyi WhatsApp’dan Düşürmek

Hedef Kişiyi WhatsApp'dan Düşürmek

Merhaba Arkadaşlar,

Pek yararlı olmayan bir konu ile tekrardan sizlerleyiz 🙂 Tatik Maktik Yok Arkadaşlar Direk BAM BAM BAM 😉

Öncelikle olayların işleyişine gelecek olursak, aşağıda sizlerle paylaştığımız rakamların hiçbir anlamı yok 🙂 WhatsApp işleyişi bu rakamları Telefon Numarası olarak gördüğü için sistem bug’a girmektedir.

Bu kodları karşıdaki kişiye gönderdiğinizde ise WhatsApp ne olduğunu anlamayacak ve o kişide ‘uygulama durduruldu’ hatası verecektir.

Kodları yazı içine yapıştırmak isterdik fakat çok uzun olacağı için en altta bulunan .txt dosyasından direk kopyalayabilirsiniz.

Hedef Kişiyi WhatsApp'dan Düşürmek


Gelelim Nasıl Kullanacağımıza;

İlk olarak WhatsApp Web’e giriyoruz. Direk istediğimiz kişiye (en altta sizlerle paylaştığımız) kodları gönderiyorsunuz.

Kodları 2-3 kere üst üste yollamanız olayı daha sağlıklı kılacaktır.

Kodları gönderirken WhatsApp Web ile telefonunuz arasındaki bağlantı kopabilir.Sohbetlerinizde en üstünde sarı kutucuk içinde uyarı gelir.Sayfayı yenilerseniz kodu tekrar atarsanız sorununuz ortadan kalkacaktır.

Neden WhatsApp Web ?

WhatsApp Web kullanmamızın amacı aynı zamanda bizim telefonumuzundan olaya kurban gitmemesi içindir.  Kodları telefondan yollarsak hedef kişiden önce biz patlayabiliriz.

Uyarı ! – Önemli !

Telefonumuzda ki WhatsApp’a geçmeden önce MUTLAKA  WhatsApp Web   üzerinden silmemiz gerekmektedir.

Yukarıda ki kodu iPhone ile göndermeyiniz. Önemli konuşmalarınızı kaybedebilirsiniz.

Ve Sonuç 🙂Hedef Kişiyi WhatsApp'dan Düşürmek,Terimi kaldır: Hedef Kişiyi WhatsApp'dan Düşürmek Hedef Kişiyi WhatsApp'dan DüşürmekTerimi kaldır: whatsapp kilitleme kodu whatsapp kilitleme koduTerimi kaldır: whatsapp kilitleme kodu 2017 whatsapp kilitleme kodu 2017Terimi kaldır: whatsapp kilitleme mesajı whatsapp kilitleme mesajıTerimi kaldır: whatsapp kilitleme mesajı 2017 whatsapp kilitleme mesajı 2017Terimi kaldır: whatsapp kilitleme mesajı 2018 whatsapp kilitleme mesajı 2018Terimi kaldır: başkasının whatsappı nasıl kapatılır başkasının whatsappı nasıl kapatılırTerimi kaldır: whatsapp kapattırma whatsapp kapattırmaTerimi kaldır: whatsapp 2000 karakterlik mesaj whatsapp 2000 karakterlik mesaj

 

Çalışan Cihazların Listesi 

  • Samsung Galaxy Serisi
  • General Mobile

 

Önemli Notlar

Gruplara attığınız da herkes patlamaktadır, bu da ayrı bir güzellik.

Hata veren telefonu düzeltmek için o konuşmayı silmeniz gerekmektedir.

 

[mks_button size=”medium” title=”Kodların Görüntüle .txt” style=”squared” url=”https://drive.google.com/open?id=0B9SXpz_BYY9WVlNOWUJJaHNMNGc” target=”_blank” bg_color=”#81d742″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”fa-power-off” icon_type=”fa” nofollow=”0″]


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir