Kaybolan Android Telefonu Bulma

, android uygulamalar, en iyi android uygulaması, Battery Doctor, Dropbo,, Power Toogles, Microsoft Office Mobile, QR & Barkod Okuyucu, Google Çeviri, akıllı telefon için uygulamalar,HAMTEKNO


Çalınmış
olması ya da yerini bulamıyor olmanız fark etmiyor.Eğer telefonunuzu kaybetmişseniz, kişisel bilgilerinizi de kaybetmişsinizdir.

Bu yazımızda sizlere çalınan ya da kaybolan android telefonun nasıl bulunacağını yada içinde ki verilen uzaktan nasıl silineceğini açıklıyoruz.

Android 

Google Android’e yer konumları hizmeti ekledi. Android aygıt yöneticisinin yardımıyla sistem sürümü 2.2 ve üstüne sahip olan cihazların,  internet yoluyla kolaylıkla konumları bulunabiliyor.

Android Cihaz Yöneticisinin Açılması

İhtiyacınız olduğunda fonksiyonu kullanabilmeniz için önce etkin hala getirmeniz gerekiyor.


Aygıtta “Google Ayarları” uygulamasına girin ve “Android Cihaz Yöneticisine” tıklayın. Şimdi “Bu Cihazın Konumunu Uzaktan Belirle”
ve “Uzaktan kilitklemeye ve silmeye izin ver” seçenekleri etkin hale getirin.

Sürüm 4.1 ve üstü : konuma izin verin.

Android sürümü 4.1 ve üstü cihazlarınız için diğer bir önlem ise ;     Telefonunuzun konumunu belirlemek.
Bu işlem için öncelikle ayarlardan konum erişimine izin vermeniz gerekiyor.”Konum erişimi” seçeneğini “Açık” hale getirin ve çıkan uyarı mesajını onaylayın.

konuma izin ver.

Google hesabınızla android.com/devicemanager  adresine giriş yapınız. Birkaç saniye sonra Google Haritalar bölümünde aktif olan aygıtınızın konumunu göreceksiniz. Konum bilgilerinin yanında “Zili Çaldır” (Telefonunuz sessizde olsa bile çalıyor.), “Kilitle” ve “Sil” gibi diğer komutları da kullanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir