Facebook’a Nasıl Reklam Verilir ?


Dünya gelişiyor! Dünya geliştikçe kullanabileceğimiz ve ürünlerimizi pazarlayabileceğimiz bir çok yeni platform daha hayatımıza müdahil oluyor.

Yeni teknolojiler ve yeni ortamlarla birlikte ürünlerimiz daha kolay pazarlanabilir hale geliyor.

Örneğin; ”Bir araba satacaksak bunun ilanını facebook üzerinden vererek hızlı bir şekilde satılmasını sağlayabiliyoruz.” Peki bu olay nasıl oluyor?

1_t

Facebook’a Nasıl Reklam Verilir?

Öncelikle bu olayın gerçeğe dönüşebilmesi için ihtiyacınız olan şey; ”Facebook hesabıdır.” 1 tane facebook hesabı sayesinde bir çok şey yapabilirsiniz.

Mesela gönderilerinizi paylaşıp daha sonrasında bu gönderiyi milyonlarca kişiye ulaştırabilirsiniz fakat din, dil, ırk ayrımı yapmamanız gerekiyor.

Bir yandanda bu reklamlar sayesinde ürünlerinizi hızlı bir şekilde satabilir hatta elinizde bulunan stoğun tamamen bitmesini sağlayabilirsiniz. Bunların hepsi sadece Facebook üzerinden vereceğiniz reklamlar sayesinde oluyor.

Peki facebook’da reklam nasıl veriliyor?

Facebook’da reklam verebilmeniz için yukarıda da dediğimiz gibi ilk önce bir facebook hesabına ihtiyacınız var.

Eğer facebook hesabınız bulunuyorsa bu hesabın içerisinde bir sayfa oluşturuyorsunuz daha sonrasında ise bu oluşturduğunuz sayfayı kullanmaya başlıyorsunuz yani içerisinde istediğiniz gönderiyi paylaşıyorsunuz daha sonrasında paylaştığınız gönderilerin altında şöyle bir ibare çıkacaktır; ”Gönderiyi öne çıkar” Eğer bu butona basarsanız gönderileriniz öne çıkarılır fakat gönderinizi öne çıkarabilmeniz için yeterli bakiyeye sahip olmanız gerekmektedir.

Bu yeterli bakiye ise en az 1.5 ₺ en fazla 999.999.999 ₺’dir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir