Gerçekten Para Kazandıran 5 Android Uygulama

Gerçekten Para Kazandıran 5 Android Uygulama

Merhabalar,

İnternette boş boş vakit öldürmektense, gerçekten biraz uğraş sonrasında ufak çaplı para kazanabileceğiniz 5 Android uygulamayı sizlerle paylaşmak istedik.

En baştan belirtmeliyiz ki; Bu uygulamalar size yüklü miktarda paralar kazandırmayacak, hani ufak tefek ihtiyaçlarınıza derman olabilecek uygulamalar bunlar.

 

1.Wild Wallet

Wild Wallet

Wild Wallet uygulamasını kullanarak, uygulama üzerinden video izleyebilir ve size önerdiği oyunları indirerek gelir sağlayabilirsiniz.

Kazancınızı paypal olarak hesabınıza aktarabilir veya Google Play ve Steam da kullanmak üzere hediye kartına çevirebilirsiniz.

2. BrandFace

2. BrandFace

Yine bir video uygulaması, ancak burada video izlemek yerine videoları siz yüklüyorsunuz.

BrandFace, yükleyip gönderdiğiniz kısa kısa videolarla sizleri markaların yüzü olmaya davet ediyor. (Denemekte fayda var.)

3.Bounty

Bounty

Bounty ise bambaşka bir uygulama; bu uygulama ile anlaşan firmaların, mağazalarına müşteri olarak girip ortamı rapor ediyorsunuz. Hesabınızda 30 TL olduktan sonra ödeme alabiliyorsunuz.

4.WHAFF Rewards4.WHAFF Rewards

Google Play’i en başarılı uygulamalarından biri olan WHAFF Rewards ile sadece oyun oynayarak para kazanabilirsiniz.

5. YouNow

Yapılan canlı yayınlarla kısa zamanda çok iyi bir konuma gelen YouNow uygulaması, sıradan kişilerden ziyade daha çok tanınmış kişilerin para kazanmasını sağlıyor. Eğer kendinize güvenip ‘sen isim yapmışı falan boş ver, bak ben neler yapıyorum şimdi’ diyorsanız işin yarısını bitirdiniz demektir, artık gerisi size kalmış.

Uygulamaların İndirme Linkleri ;

  1. Wild Wallet
  2. BrandFace
  3. Bounty
  4. WHAFF Rewards
  5. YouNow