Sayfa Sonunda Çıkan İlgili Yazılar Eklentisi


Merhaba arkadaşlar,

Birçok WordPress kullanıcısının aradığı bir eklentiyi sizlere tanıtacağız. Aramızda bilenler mutlaka vardır.

Öncelikle belirtmek isterim ki sizlere tanıtacağım eklenti, yazıdan sonra yazının altında çıkan benzer yazılar eklentisi değildir.

Tanıtacağımız eklenti ilgili yazılar eklentisidir.

Bende eklentiyi ararken hep bu tür yazılarla karşılaştım.

Kullanacağımız eklentinin özelliklerine gelecek olursak,

Eklentimizin adı ;

Seo Auto Links & Related Posts (Seo uyumlu Otomatik Linkler ve İlgili Mesajlar Eklentisi)

Görselden de anlaşılabileceği gibi Ziyaretçi yazımızın altına doğru indiği zaman ona Bilgi Bankası başlığı altında önerilerde bulunuyor.

Görselde bir tane öneride bulunuyor ama bu sayı 5’e kadar arttırılabiliyor.
Kullanıcıyı rahatsız etmeyecek şekilde tasarlanan bu eklenti sayfanın sağ altına gelince otomatik olarak çıkıyor ve kullanıcı sayfanın üst kısmına yöneldiği zaman eklenti otomatik olarak yeniden kayboluyor.

Eklentinin nasıl kurulacağı hakkında bilgi edinmek için eklenti sayfasının altındaki “Eklenti kurulumu hakkında bilgi edinmek için tıklayınız.” linkine tıklayıp, eklentiyi düzgün bir şekilde kurup, kullanabilirsiniz.

en iyi wordpress eklentileri, en iyi wordpress eklentileri 2014, en iyi wordpress eklentileri 2015, en iyi wordpress seo eklentileri, en iyi wp eklentileri, en iyi wp eklentileri 2014, en iyi wp eklentileri 2015, en iyi wp seo eklentileri, her wordpress olması gereken eklentiler, her wp olması gereken eklentiler, seo auto links, SEO Auto Links & Related Posts, SEO Auto Links & Related Posts plugin, SEO Auto Links & Related Posts premium, SEO Auto Links & Related Posts wordpress, seo auto links & related posts wordpress plugin, SEO Auto Links & Related Posts wp, seo auto links & related posts wp plugin, seo auto links wordpress, seo auto links wp, wordpress eklentileri, wordpress eklentileri 2014, wordpress eklentileri indir, wordpress eklentileri kullanımı, wordpress eklentileri türkçe, wp eklentileri, wp eklentileri 2014, wp eklentileri indir, wp eklentileri kullanımı, wp eklentileri türkçe

Eklenti içinde bulunduğunuz yazının kategorisine göre çalışmaktadır.Bunu etiket olarak da değiştirmeniz mümkün.

Eklentiyi buradan indirebilirsiniz.

 

Eklenti kurulumu yapmak ve kullanımı hakkında bilgi edinmek için tıklayınız.

 

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir