Iphone Telefonlarınızda Muhtemelen Bilmediğiniz  5 Özellik Nasıl Kullanılır ?


Bugün sizlere çoğu kişinin bilmediği bir konuyu ele alacağız. iPhone alışılması çok zor olan bir telefondur , haliyle iPhone kullanıcısı bu telefonu bir daha bırakamıyor. iPhone kullanıcılarından bazıları iPhone hakkında her şeyi bildiğini savunmasına rağmen bilinmeyen özellikleri hala ortaya çıkıyor. Bugün sizler için bu özellikleri derledik;

  1. İlk özelliğimiz iPhone’umuzda bulunan Safari uygulamasıyla ilgili. iPhone‘un internet tarayıcısı olan Safari’de gezindikten sonra kapattığınız sekmeleri yeniden görüntülemek isterseniz yapmanız gereken oldukça basit;        Bunun için Safari açıkken en altta görülen + işaretine biraz daha uzun basın bu sayede kapattığınız ve yeniden görüntülemek istediğiniz sekmeleri görebileceksiniz.                                                                                                             
  2. iPhone’da kendinize özel titreşiminizi yapabilirsiniz ( biliyorsunuz ki önemli bir toplantıdaysanız veya okuldaysanız telefonunuzu sessize veya titreşime almanız gerekmektedir ) bu özelliği açmak için Ayarlar > Sesler > Zil Tonu > Titreşim yönlerine giderek kendi titreşiminizi oluşturabilir veya SOS vb. iPhone’un yapmış olduğu titreşim türlerini seçebilirsiniz.                                                                                                                                                                                                              
  3. Mesela yatarken müzik dinlerken uyuduğunuzda müziğin çalmasını istemiyorsanız iPhone’nin Zamanlayıcı özelliğini kullanabilirsiniz;                                                                                                                                                        Saat Uygulaması > Sayaç > Çalmayı Durdur’a basıp bir zaman belirleyin. Belirlediğiniz zaman sonucunda çalmayı durduracaktır.                                                                                                                                                                                                              
  4. iPhone’da mesajlaşırken bir kelimeyi yanlış yazarsanız silmenize gerek yok kelimeyi yazdıktan hemen sonra iPhone’nizi aşağı yukarı salladığınızda mesaj otomatik olarak silinecektir.                                                                                                                                                                                                              
  5. iPhone’a ek uygulama indirmeden telefonunuzda bulunan Pusula uygulamasına basıp sağa doğru kaydırın karşınıza Su Terazisi uygulaması gelecek .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir