TV yayın akışları | Bugün TV’de ne var?


 

Teknolojinin gelişimi ve akıllı cihazların yaygınlaşması eskiden gazete sayfalarından takip ettiğimiz yayın akışı sayfalarını dijital ortama taşıdı. Ancak her kanal kendi sitesinden ayrı ayrı yayın akışı listesi sunduğu için bunların takibi de bir o kadar meşakkatli bir iş. 13 yıldır online yayın sektöründe liderliği sürdürmeyi başaran ve legal çizgisini hiç bozmayan canlitv.com’un ziyaretçilerine sunduğu yayın akışı sayfasına göz atmanızda fayda var.

 

Türkiye öncelikli olmak üzere Azerbaycan, KKTC, Almanya ve bir çok ülkenin kanallarını ziyaretçilere ücretsiz online izleme hizmeti veren canlitv.com, yayın akışları konusunda da oldukça başarılı. Türkiye’nin en çok takip edilen kanallarından, yerel kanallarına kadar bir çok kanalın yayın akışları tek sayfada toplayan canlitv.com her geçen gün sisteme yeni kanallar ekleyerek kendini geliştirmeye devam ediyor.

Günün TV yayın akışları

Peki Tv yayın akışı sayfasına nasıl ulaşabilirim diye merak ediyorsanız yapmanız gerekenler çok basit.

  • Öncelikle Canlitv.com sitesine giriş yapın.
  • Ardından sitenin ana sayfasında üst kısımda Yayın Akışları butonuna tıklayın.
  • Önünüze 40’ın üzerinde kanal gelecek. Burada yayın akışını görmek istediğiniz kanalı tıklayın.
  • Açılan sayfada kanalın şuan ki yayını, bir haftalık yayın akışı listesini, iletişim bilgilerini ve kanal hakkında geniş bilgileri görebilirsiniz.

Ayrıca canlitv’nin sunduğu diğer hizmet de reyting sonuçlarıdır. Televizyon yayıncılığının vazgeçilmez parçası reytingleri takip etmek için Yayın Akışları butonunun yanındaki Kanal Reytinglerine giriş yapabilirsiniz.

 

Açılan sayfada kanalın 1 haftalık yayın akışı bilgisi, kanal hakkında geniş bilgi ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

 


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir