Mayıs 2017 Fatih Ağı İçin Çalışan Son Vpn ve Ayarlar

Mayıs 2017 Fatih Ağı İçin Çalışan Son Vpn ve Ayarlar

[mks_dropcap style=”letter” size=”52″ bg_color=”#ffffff” txt_color=”#000000″]F@tih[/mks_dropcap] ağı için tekrardan beraberiz.

Alternatif Linkler Eklenmiştir. 

Sizlerle paylaştığımız ayarlar kısa bir süre istenmeyen kişiler tarafında da fark edilerek engelleniyor. Böyle bir durumda aşırı derece de yorum geldiği için tek tek ne yazık ki geri dönüş yapamıyoruz. Bu konuda anlayış göstereceğinizi umarak bizler de yeni ayarlar için araştırma ve denemelere başlıyoruz.

Mayıs 2017 Fatih Ağı İçin Çalışan Son Vpn ve Ayarlar

Lise de ki arkadaşlarımız ve sizlerden de gelen geri bildirimler üzerine en son bağlanan vpn’lerinde (hotspot ,x vpn vb. ) bağlanmada sorun yaşandığını öğrendik.

 

Sıralamamızı en kötüden iyiye göre yapalım 🙂

1- Psiphon Pro 147, lütfen burası önemli; herhangi bir Psiphon Pro Vpn ile değil. Psiphon Pro 147 ile herhangi bir ayarlama yapmadan (tak kullan misali) fatih ağına kolaylıkla bağlanabilirsiniz.

 

2- Hemen üstte hotspot vpn‘in artık çalışmadığını belirtmiştik. Evet Google Play üzerinden bulunan sürümü çalışmamaya devam ediyor. Fakat hotspot shield 5.0.4 (İndirme linki en altta) ile sorunsuz bir şekilde tekrardan bağlanabilirsiniz.

Uygulama Meb sertifikası olsa da olmasa da çalışmaktadır. Hata aldığınız durumlarda sertifikanızı yükleyip veya kaldırarak tekrar deneyebilirsiniz.

 

Önemli Notlar;

Birçok arkadaşımız bağlandıktan sonra bir kere daha bağlanmamasından şikayetçi, bunun için telefon ayarlarınızda > uygulama ayarlarına girip verileri sıfırlayabilirsiniz.

Hotspot shield 5.0.4 Vpn‘de ilk girdiğinizde 7 günlük deneme sürümü ekranı karşınıza çıkıyor, sol üst kısımda bulunan X işaretine tıklayıp bu kısmı geçebilirsiniz.

Uygulama da en önemli detay ise, telefonunuz uyku moduna geçinde (ekranı kilitlediğiniz de diyelim), Vpn bağlantısını kopmaktadır.

 

Bunun için aşağıda ki adımları takip ederek veya Sol üstte bulunan 3 çizgiye tıklayıp, Ayarlara girip ardından “Uyku modunda vpn’yi kapatın”  ayarını pasif hale getirin. Böylelikle bağlantınız siz izin vermediğiniz sürece kopmayacaktır.

 

[mks_button size=”large” title=”Hotspot Vpn 5.0.” style=”squared” url=”https://drive.google.com/open?id=0B9SXpz_BYY9WQmFIUGxoTHNyY1k” target=”_blank” bg_color=”#81d742″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”fa-external-link” icon_type=”fa” nofollow=”0″]

 

[mks_button size=”large” title=”Psiphon Pro APK v147″ style=”squared” url=”https://drive.google.com/open?id=0B9SXpz_BYY9WYUZMN2FGSWdZSVE” target=”_blank” bg_color=”#47c8e8″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”fa-location-arrow” icon_type=”fa” nofollow=”0″]

 

Alternatif Psiphon Pro APK v147 için tıklayınız. 

Ayrıca Sorunsuz Vpn Kullanmak İsteyenler;

1. CyberGhost ile yasaklı sitelere giriş yapmak için tıkla
2. Sürekli güncellenen VPN programları hakkında detayları öğrenmek için tıkla.

 


“Mayıs 2017 Fatih Ağı İçin Çalışan Son Vpn ve Ayarlar” için 20 yanıt

  1. Tarih: 24.04.2017
    Hotspot yavaş da olsa çalışıyor. Ancak Psiphon 147 bir türlü bağlanamadı. Zaten Psiphon linkine girince “hizmet şartlarını ihlal ettiniz” uyarısı verdi. Bende başka bir siteden yükledim. Acaba sorun benim yüklediğim siteden mi kaynaklanıyor?

  2. Hocam psiphon indirmeye çalışınca “hizmet şartlarımızı ihlal ettiği için bu dosyaya ulaşamazsınız” hatası veriyor lütfen yardım edin

  3. Abi bu hotspot shield free çalışıyor ama hızı çok yavaş bunun için ne yapılmalı yardımcı olabilir misin?

  4. Ben birkac gun oncesine kadar baglaniyodum ama artik bağlanamıyorum onereceginiz baska vpn var mı

  5. Hotspot shield vpn 4.8.5 bağlanıyor ama yavaş acaba yeni bir vpn önerir misiniz? (Bir de internetten araştırdım amaze vpn ve ifreedom nova bağlanıyor mu ben denedim olmadı. Belki farklı bir ayarı vardır. )

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir