Sosyal Medya Fenomeni Olmada En Etkili 3 Yöntem

Sosyal Medya Fenomeni Olmada En Etkili 3 Yöntem

Merhaba  Arkadaşlar,

Sosyal medyada daha fazla kişiye hitap etmek ve daha fazla kişi ile etkileşim halinde bulunmak, pek çok kişi için son derece önemli bir olaydır. Bu sebepten ötürü kişiler Facebook üzerinden daha fazla kişiye ulaşabilmek için takipçi sayısını artırmanın yollarını ararlar. Çeşitli programlar ya da yapılan reklam önerileri ile Facebook’ta sizi takip eden kişilerin sayısını artırmak mümkün olmaktadır.

 

Facebook kişi sayısını artırmak için yapılması gerekenlerin başında profil hesabınızı gizli bilgilerden arındırmanız gerekmektedir. Hesabınızın profilinizi yansıtan ve herkesin görebileceği bilgilerle dolu olması, insanların size çok daha kolay ulaşabilmesi açısından oldukça önemlidir. Profilinizde insanların ilgisini çeken detaylar yapmanız da sizin açınızdan oldukça yararlı olacaktır.

Sizlerle bu yazımızda paylaşacağımız taktikleri / siteleri kullanarak bütün sosyal platformlarda takipçi elde edebilirsiniz.

Gelelim  Fenomeni Olmada En Etkili 3 Yöntemimize;

[mks_dropcap style=”letter” size=”32″ bg_color=”#ffffff” txt_color=”#000000″]1[/mks_dropcap]GORUNUM.ORG

Sistemin çalışma mantığı şu şekilde : Siz başkalarınız takip ettiğiniz de puan kazanır, o puanlarla da başkalarının sizi takip etmesini sağlayabilirsiniz.

Her hangi bir sosyal medya hesabınızı ekleyebilir ve her beğeni veya takip de ne kadar puan verebileceğinizi ayarlayabilirsiniz.

Sosyal Medya Fenomeni Olmada En Etkili 3 Yöntem
Bizim önerimiz ise sahte bir hesap açın 🙂 Onunla başkalarını takip ederek puan kazanın aynı zamanda bu puanlarla gerçek sayfanızın veya profilinizin takipçisini arttırabilirsiniz.

[mks_button size=”large” title=”Siteye Gitmek İçin Tıklayınız” style=”squared” url=”http://gorunum.org” target=”_blank” bg_color=”#1e73be” txt_color=”#ffffff” icon=”fa-link” icon_type=”fa” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”2″]

[mks_dropcap style=”letter” size=”32″ bg_color=”#ffffff” txt_color=”#000000″]2[/mks_dropcap]ADDMEFAST.COM

Addmefast sitesi de yukarı da bahsi geçen “Gorunum.org” gibi havuz sistemiyle çalışmaktadır. Ancak kullanıcı havuzu diğer sitelere oranla kat kat büyüktür. Özellikle yabancı kişilerde barındırmaktadır.

Sosyal Medya Fenomeni Olmada En Etkili 3 Yöntem

Bütün sosyal medya hesaplarınızı veya birden fazla hesabınızı eklemenize olanak sağlamaktadır. Instagram takipçi kasmak veya facebook sayfa beğenisi için gayet ideal bir ortam.

Yukarıda görülen resimde ise paylaşımların ne kadar beğeni aldığı gözükmektedir. ‘CPC‘ kısmı ise bir beğeni veya takipçiye ne kadar puan verileceğidir.

Siz bir beğeni geldiğinden benim hesabımdan 2 puan düşsün seklinde ayarlayabilirsiz.

[mks_button size=”large” title=”Siteye Gitmek İçin Tıklayınız” style=”squared” url=”http://addmefast.com” target=”_blank” bg_color=”#1e73be” txt_color=”#ffffff” icon=”fa-link” icon_type=”fa” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”2″]
[mks_dropcap style=”letter” size=”32″ bg_color=”#ffffff” txt_color=”#000000″]3[/mks_dropcap]GRAMTAB.COM

Ve en güzel sisteme geldik.

 

Bu sitede özellikle de instagram takipçisi kasmak isteyenler hesabınızın şifresini vermek zorunda değilsiniz. Yahut başkalarını da takip etme gibi bir zorunluluğunuz yok.

Sosyal Medya Fenomeni Olmada En Etkili 3 Yöntem

Site takipçi havuzunu ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Size sadece bu durumdan yararlanmak kalıyor.

Sitenin kullanımı için şöyle bir Youtube video’su var, istifade edebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=48Adp_h1-OE

[mks_button size=”large” title=”Siteye Gitmek İçin Tıklayınız” style=”squared” url=”https://www.gramtab.com/uye-yap” target=”_blank” bg_color=”#1e73be” txt_color=”#ffffff” icon=”fa-link” icon_type=”fa” nofollow=”1″]

[mks_separator style=”solid” height=”2″]

İnstagram Takipçi Hilesi Kasma

İnstagram’da takipçi edinmek özellikle Instagram kullanıcılarının en çok istediği olaylar arasında yer almaktadır. Günümüzde pek çok kişi bir sosyal medya platform olan Instagram’ı aktif olarak kullanır ve kullanmış olduğu bu sosyal medya platformu sayesinde hatırı sayılır bir gelir bile elde edebilir. Hal böyle olunca daha çok takipçinizin olması tıklanma oranınızın yüksek olması açısından oldukça önemlidir.

Pek çok kişi artık günümüzde Instagram’dan takipçi alarak kendisini takip eden kişilerin sayısını yükseltmektedir. Ancak bununla birlikte, çevremizde Instagram’da takipçi edinebilmek için hazır dataları olan kişiler de bulunmaktadır. İstediğiniz takipçiyi buradan elde edebileceğiniz gibi, takipçi kasan programlar sayesinde de son derece kolay bir şekilde sizi takip eden kişilerin sayısını da artırmanız mümkün olacaktır.

Takipçi Programları Ne İşe Yarar?

Takipçi programları, internette sayıca fazladır. Bu programlara hesabınız ile bağlanarak kısa bir süre içerisinde istediğiniz kadar takipçi çekebilmeniz mümkündür. Ancak takipçi programları size elde etmiş olduğunuz takipçi sayısının sizi takipten çıkıp çıkmayacağının garantisini vermez. Herkesin bildiği gibi, bu konuda bir sirkülasyon söz konusudur. Takipçi kasma hileleri uygulayarak takipçi sayınızı artırabilir ve böylece özellikle kariyer alanında ok daha büyük işlere imza atabilirsiniz. Takipçi kasma hilelerinin ise size daha fazla takipçi sağlamak için ihtiyacı olan tek şey, sayfanızda reklam vermek olacaktır. Ancak bu reklamları da son derece kısa bir süre zarfı içerisinde temizleyebilirsiniz.

, , ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir