HTC One M10 Tasarım Bilgileri Sızdırıldı


HTC One M10 Tasarım Bilgileri Sızdırıldı

HTC One M10 şirket tarafından bu sene tanıtılması planlanan yeni amiral gemisi olarak biliniyor. Telefon hakkında güncel bilgiler ve piyasayı etkileyecek olan sızıntılar da gelen haberlerin arasında yer alıyor. İşte HTC M10’un merak edilen tasarımı.

HTC-One-M10-concept-images(1)

Firmanın yeni amiral gemisi olacak telefonu HTC One M10’un tanıtımına oldukça az bir süre kaldı. Sızıntıları ile oldukça ünlenen @eveleaks, HTC’nin yeni amiral gemisine ait olduğunu iddia ettiği bir görsel yayınladı ve akıllı telefon takipçilerini merak içerisinde görsele çekmeyi başardı. Bundan daha önce de birkaç sızıntı veren telefon diğer görseller ile büyük benzerlikler gösteriyor. Ancak yeni amiral gemisi olacak HTC One M10 diğer One M serilerine kıyasla daha farklı bir tasarım anlayışına sahip olmuş. Artık akıllı telefon firmaları eski telefonlarından daha farklı bir tasarıma giderek akıllı telefon takipçilerini şaşırtmayı başarıyorlar.

HTC One M10 Özellikleri

Amiral gemisi telefonlarda bu senenin oldukça popüler işlemcisi olan Snapdragon 820 HTC’nin amiral gemisi olan One M10’da da tercih edilmiş. Telefonun RAM boyutu ise 4 GB olacak. Ekran boyutu 5.15 inç ve QHD çözünürlükte. Telefonun arka kamerası ise 12 MP çözünürlüğe sahip olacak.

Telefon için yapılan HTC One M10 AnTuTu test sonucunda göre almış olduğu 109936 puanla Galaxy S7 serisinin arkasında kalıyor. Ancak telefon üzerinde daha çalışmalarda bulunan firma, telefonun kullanıcıya ulaşacak halini daha iyi olarak sunacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir